Udendørs malerarbejde

Vi kan hjælpe med alt inden for malerarbejde udendørs – lige fra maling af facade og vinduer til facaderens og specielle opgaver.

10

års erfaring indenfor branchen

100%

Tilfredshed hos vores kunder

4,6+

Vi har fået mere end
4,6 ud af 5 stjerner

Udendørs malerarbejde

Hos Malerfirmaet Holbech står vi til rådighed ved alle slags udendørs maleropgaver! Vi har især stor erfaring med maling af facader og vinduer, hvor vi altid sørger for at udføre et resultat, der er smukt og holder i mange år frem.

Vi går op i at levere et godt stykke malerarbejde til en fair pris. Vi er punktlige, perfektionistiske og kvalitetsbevidste med alt, hvad vi laver. Vi tilbyder udendørs malerarbejde i alle størrelser og højder, og det er selvfølgelig altid med kvalitetsmaling, som holder i mange år.

Udover facademaling kan vi også sørge for at udføre facaderens, så dit hus er klart til at få en omgang ny maling. Derudover udfører vi også alle mulige former for specialopgaver inden for malerarbejdet med stor præcision og efter kundens ønske.

Hos Malerfirmaet Holbech er vi bevidste om godt håndværk og kvalitetsmaling. Kendetegnet ved os er, at vi altså sørger for at yde en god service til vores kunder. Vi sørger for at rådgive dig gennem hele processen i forhold til farvevalg, maling og udtryk. Dertil sørger vi for at give dig et flot, holdbart resultat til den aftalte tid.

Har du brug for hjælp til alle former for udendørs malerarbejde – også de specielle opgaver – er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Holbech. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud!

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Vi fik lavet epoxy gulv. Vi kan varmt anbefale Katrine. Perfekt udført arbejde af høj kvalitet. En god venlig og konstruktiv dialog. Og næsten vigtigst af alt, aftaler blev overholdt og gjort til tiden. Det er ikke sidste gang vi bruger Malerfirmaet Holbech
  Per Esberg Henriksen

  ★★★★★

  Katrine spartlede og satte filt op i vores hus, så vi efterfølgende selv kunne male. Er super tilfreds med resultatet! Derudover er Katrine super behjælpelig og proaktiv ift. at komme med tips m.m. Sidst men ikke mindst blev arbejdet også udført til en super skarp pris
  Christian Damsgaard

  ★★★★★

  Rigtig søde malere, hurtige og flexible! De kunne hurtigt hjælpe med maling af vores hus, og vi er helt sikkert tilfredse med resultatet! Vil helt klart anbefale dem.
  Lotte

  Vores udendørs malerarbejde