Spartling af væg og loft

Er dine vægge og lofter ujævne eller fyldt med huller og revner?

Malerfirmaet Holbech sikrer vi dig et flot og holdbart resultat, der danner det perfekte grundlag for videre arbejde med maling eller tapet.

Bestil et gratis tilbud i dag.

10

års erfaring indenfor branchen

100%

Tilfredshed hos vores kunder

4,6+

Vi har fået mere end
4,6 ud af 5 stjerner

Kvalitetsbevidst spartling af vægge og loft

Vi tilbyder professionel og fleksibel service inden for spartling af væg og loft. Med mange års erfaring har vi opnået den nødvendige ekspertise til at kunne håndtere alle typer af spartelopgaver. Vi sikrer en kvalitet, der bidrager til en glat og ensartet overflade på både vægge og lofter, hvilket er fundamentet for et smukt og holdbart resultat. Du kan forvente effektivt arbejde med materialer af den bedste kvalitet, og vi står klar til at hjælpe dig med alt det efterfølgende arbejde såsom maling af væg og opsætning af filt, efter dine behov og ønsker.

Vores fokus på kvalitet afspejles i vores valg af materialer og teknikker, samt vores dedikerede tilgang til hvert enkelt projekt. Vi forstår vigtigheden af at have glatte og fejlfrie vægge og lofter, da de danner grundlaget for det videre arbejde med maling eller tapet. Derfor anvender vi kun de bedste materialer, der sikrer en holdbar og langvarig løsning. 

Hvorfor vælger vi os til spartling af væg og loft? Fordi vi hos Malerfirmaet Holbech går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi forstår, at et veludført arbejde er grundlaget for det videre arbejde med dine vægge og lofter, og vi er dedikerede til at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vores mål er at sikre din fulde tilfredshed ved at levere et fejlfrit og holdbart resultat, der vil forbedre udseendet og følelsen af dit hjem eller din virksomhed.

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Vi fik lavet epoxy gulv. Vi kan varmt anbefale Katrine. Perfekt udført arbejde af høj kvalitet. En god venlig og konstruktiv dialog. Og næsten vigtigst af alt, aftaler blev overholdt og gjort til tiden. Det er ikke sidste gang vi bruger Malerfirmaet Holbech
  Per Esberg Henriksen

  ★★★★★

  Katrine spartlede og satte filt op i vores hus, så vi efterfølgende selv kunne male. Er super tilfreds med resultatet! Derudover er Katrine super behjælpelig og proaktiv ift. at komme med tips m.m. Sidst men ikke mindst blev arbejdet også udført til en super skarp pris
  Christian Damsgaard

  ★★★★★

  Rigtig søde malere, hurtige og flexible! De kunne hurtigt hjælpe med maling af vores hus, og vi er helt sikkert tilfredse med resultatet! Vil helt klart anbefale dem.
  Lotte

  Hvad er spartling, og hvordan udføres det?

  Spartling er processen med at udjævne ujævne overflader på vægge og lofter ved hjælp af spartelmasse. Det er en essentiel metode inden maling eller tapetsering, der sikrer, at overfladerne er glatte, ensartede og fri for huller og revner. En korrekt spartling er grundlaget for et vellykket maler- eller tapetsering projekt, da det forhindrer synlige fejl og ujævnheder i det færdige arbejde.

  Processen starter med en grundig rengøring af væggen eller loftet for at fjerne støv, snavs og løse partikler. Dernæst påføres et lag spartelmasse med en spartel, og overfladen glattes ud. Det er vigtigt at lade spartelmassen tørre fuldstændigt, før man påfører et nyt lag, og processen gentages, indtil overfladen er helt glat og jævn. Efter spartlingen slibes overfladen for at fjerne eventuelle små ujævnheder.

  Hvornår skal væggene og loftet spartles?

  Det er vigtigt at spartle vægge og lofter, når du renoverer rum med maling, væv eller nyt tapet, opsætter nye vægge/gipsplader, eller hvis væggene/loftet er ujævne, bulede eller revnede. En korrekt udført spartling sikrer, at du undgår skygger, ujævnheder og buler, når du skal tapetsere eller male dine vægge og lofter. Hos Malerfirmaet Holbech hjælper vi dig med at skabe det bedste arbejde på markedet, så du kan realisere dine renovering.

  Spartling er ikke bare en hurtig løsning, det er en kunst, der kræver præcision, tålmodighed og ekspertise. Det er vigtigt at bruge den rette type spartelmasse, der passer til overfladens materiale og tilstanden af væggen eller loftet. For eksempel kræver dybe revner og huller en anden type spartelmasse end mindre ujævnheder. Vores specialister har dybdegående kendskab til de forskellige typer spartelmasse og anvender den mest egnede type til din specifikke situation.

  Bestil et gratis tilbud

  Har du brug for hjælp til alle former for malerarbejde – også de specielle opgaver – er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Holbech.

  Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud

  FÅ ET TILBUD