Om Malerfirmaet Holbech

Hos Malerfirmaet Holbech er det altid kvaliteten af vores arbejde og vores kundedialog, der er førsteprioritet i firmaet.

10

års erfaring indenfor branchen

100%

Tilfredshed hos vores kunder

4,6+

Vi har fået mere end
4,6 ud af 5 stjerner

Vi sætter farve på livet

Hos Malerfirmaet Holbech ønsker vi at give det bedste malerarbejde til vores kunder, samt vise hvad vi kan. Vi har kundeoplevelsen i højsædet, og derfor er det altid kvaliteten af vores arbejde og vores kundedialog, der er førsteprioritet i firmaet. Vi går til hver en opgave med et stort engagement og med et ønske om at levere et perfekt og fejlfrit resultat. Vi arbejder i hele Jylland og på Fyn.

Malerfirmaet Holbech er ejet af Katrine Holbech, som startede firmaet op i april 2019. Hun blev udlært i december 2017 og fik 12 med medalje til svendeprøven. Derudover har hun været med i DM for bygningsmalere og har vundet mange konkurrencer inden for hendes malerteknikker – bl.a. har Malerfirmaet Holbech vundet titlen som “Elite-Maler 2021” fra 3byggetilbud.dk, som du kan læse mere om nedenfor.

Vi elsker at sætte farve på tilværelsen og at udføre et stykke perfektionistisk malerarbejde, som kunden er glad for. Vi går altid efter samme høje kvalitet, som var det hjemme hos os selv – uanset projektets størrelse og omfang.

FÅ ET TILBUD


  Elite-Maler 2021

  En gang årligt indstiller og udpeger 3byggetilbud.dk, som formidler byggeopgaven, 13 elitehåndværkere i 14 fagkategorier ud af de 1.600 firmaer, der er tilknyttet portalen.

  Hos Malerfirmaet Holbech er vi stolte over at have vundet prisen som Elite-Maler 2021 med en svarrate på 100% og en kundetilfredshed på tilsvarende 100%. Vores kunders tilbagemeldinger var udelukkende 5-stjernede, og vi ser frem til endnu et år med samme mål for øje!

  En Rigtig Maler

  Malerfirmaet Holbech er medlem af Danske Malermestres “En Rigtig Maler”. Det er en garantiordning, hvor du altid er sikker på, at du får en maler med den rette uddannelse og viden inden for produkter, rådgivning og malerarbejdet.

  En Rigtig Maler er veluddannet, stolt af sit arbejde og sin profession. En Rigtig Maler udstråler også arbejdsglæde, og giver kunderne en garanti for kvalitet i arbejdet. Du kan læse mere om En Rigtig Maler her.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Vi fik lavet epoxy gulv. Vi kan varmt anbefale Katrine. Perfekt udført arbejde af høj kvalitet. En god venlig og konstruktiv dialog. Og næsten vigtigst af alt, aftaler blev overholdt og gjort til tiden. Det er ikke sidste gang vi bruger Malerfirmaet Holbech
  Per Esberg Henriksen

  ★★★★★

  Katrine spartlede og satte filt op i vores hus, så vi efterfølgende selv kunne male. Er super tilfreds med resultatet! Derudover er Katrine super behjælpelig og proaktiv ift. at komme med tips m.m. Sidst men ikke mindst blev arbejdet også udført til en super skarp pris
  Christian Damsgaard

  ★★★★★

  Rigtig søde malere, hurtige og flexible! De kunne hurtigt hjælpe med maling af vores hus, og vi er helt sikkert tilfredse med resultatet! Vil helt klart anbefale dem.
  Lotte