Indendørs malerarbejde

Vi kan hjælpe med alt inden for malerarbejde indendørs – lige fra maling af lejligheder og nyhuse til renovering og specialteknikker.

10

års erfaring indenfor branchen

100%

Tilfredshed hos vores kunder

4,6+

Vi har fået mere end
4,6 ud af 5 stjerner

Indendørs malerarbejde

Hos Malerfirmaet Holbech står vi til rådighed ved alle slags indendørs maleropgaver. Vi kan bl.a. hjælpe med renovering og maling af lejligheder og nyhuse med dertilhørende maling af lofter, vægge, trapper, vinduer, døre og paneler. Vi kan kort sagt lave lige dét, I ønsker jer. Vi har masser af erfaring, samt de rette kompetencer og teknikker til at udføre et stykke malerarbejde af højeste kvalitet.

Vi har det rette udstyr til rådighed til alle slags indendørs maleropgaver. Vi har også specialudstyr, så vi kan ramme præcis de overflader og nuancer, der ønskes. Vi kan male i alle højder og størrelser, hvor vi altid gør os umage og sørger for at give god service og vejledning.

Derudover laver vi også epoxy-gulve. Til de større opgaver har vi en god samarbejdspartner til dette, der lægger vægt på et holdbart, færdigt resultat udført med stor professionalisme ligesom os selv. 

FÅ ET TILBUD


  Kvalitetsbevidst

  Hos Malerfirmaet Holbech er vi bevidste om godt håndværk og kvalitetsmaling, og kendetegnet ved os er, at vi altså sørger for at yde en god service til vores kunder. Vi sørger for at rådgive dig gennem hele processen i forhold til farvevalg, maling og udtryk. Vi sørger ligeledes for at give dig et flot, holdbart resultat til den aftalte tid.

  Har du brug for hjælp til alle former for indendørs malerarbejde – også de specielle opgaver – er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Holbech. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud!

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Vi fik lavet epoxy gulv. Vi kan varmt anbefale Katrine. Perfekt udført arbejde af høj kvalitet. En god venlig og konstruktiv dialog. Og næsten vigtigst af alt, aftaler blev overholdt og gjort til tiden. Det er ikke sidste gang vi bruger Malerfirmaet Holbech
  Per Esberg Henriksen

  ★★★★★

  Katrine spartlede og satte filt op i vores hus, så vi efterfølgende selv kunne male. Er super tilfreds med resultatet! Derudover er Katrine super behjælpelig og proaktiv ift. at komme med tips m.m. Sidst men ikke mindst blev arbejdet også udført til en super skarp pris
  Christian Damsgaard

  ★★★★★

  Rigtig søde malere, hurtige og flexible! De kunne hurtigt hjælpe med maling af vores hus, og vi er helt sikkert tilfredse med resultatet! Vil helt klart anbefale dem.
  Lotte

  Vores indendørs malerarbejde