Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Holbech, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores malerarbejde både udendørs og indendørs.

10

års erfaring indenfor branchen

100%

Tilfredshed hos vores kunder

4,6+

Vi har fået mere end
4,6 ud af 5 stjerner

Gratis tilbud

Har du brug for hjælp til alle former for malerarbejde – også de specielle opgaver – er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Holbech.

Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud!

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Vi fik lavet epoxy gulv. Vi kan varmt anbefale Katrine. Perfekt udført arbejde af høj kvalitet. En god venlig og konstruktiv dialog. Og næsten vigtigst af alt, aftaler blev overholdt og gjort til tiden. Det er ikke sidste gang vi bruger Malerfirmaet Holbech
  Per Esberg Henriksen

  ★★★★★

  Katrine spartlede og satte filt op i vores hus, så vi efterfølgende selv kunne male. Er super tilfreds med resultatet! Derudover er Katrine super behjælpelig og proaktiv ift. at komme med tips m.m. Sidst men ikke mindst blev arbejdet også udført til en super skarp pris
  Christian Damsgaard

  ★★★★★

  Rigtig søde malere, hurtige og flexible! De kunne hurtigt hjælpe med maling af vores hus, og vi er helt sikkert tilfredse med resultatet! Vil helt klart anbefale dem.
  Lotte